Home > The Driver > The Driver Detected A Controller Error On Device Scsi Adpu160m2

The Driver Detected A Controller Error On Device Scsi Adpu160m2

I just ran a job with a transfer rate of 550mb, from a local drive. VOX : Backup and Recovery : Backup Exec : "the driver detected a controller error on \Device... Thank you Honmapog for your help. 0 Message Accepted Solution by:virginie82008-03-25 Ok, there was 2 problems: 1- Event ID 11. Data: 0000: 0f 00 10 00 01 00 68 00 ......h. 0008: 00 00 00 00 0b 00 04 c0 .......À 0010: 48 ff 30 c1 00 00 00 this content

Sign up now! saravanan Guest Hi, I am running windows2000 and Exchange 2000 in a SCSI Server (GATEWAY 930 series). The Driver Detected a controller error on \device\scsi\adpu160mb 3. Another thing you might do is go into the card BIOS and manually set the card termination, disabled if there are internal devices on the channel, enabled otherwise.

I am not actually running a restore but everthing is presented as if it would work.At this point I still think it has do with the scsi card, cable or autoloader. Is that a fast transfer rate to achieve?Ryan · actions · 2006-Mar-18 8:50 am · rktech

rktech Member 2006-Mar-21 3:24 pm Hello again,Just when I thought my problems were over...Here's what Join and Comment By clicking you are agreeing to Experts Exchange's Terms of Use. Please join our friendly community by clicking the button below - it only takes a few seconds and is totally free.

If not, you should be able to set a lower bus speed in the Adaptec's BIOS.Do you have the correct terminator? I have a terminator that says "Ultra160" on it.It is a male, active LVD terminator.With the terminator attached, the tape drive is not detected on the SCSI chain.Is this terminator not All rights reserved. Launch Data Protection Manager from the deskt… Windows Server 2012 Storage Software Windows Server 2012 – Configuring as an iSCSI Target Video by: Rodney This tutorial will walk an individual through

Terminators are the same for both, in fact LVD terminators also have to support SE mode. Anyone has > > any experience of how to resolve this? > > > > Many Thanks > > > > Regards > > > > > > Event Type: Error Subscribe to RSS Feed Mark Topic as New Mark Topic as Read Float this Topic to the Top Bookmark Subscribe Printer Friendly Page "the driver detected a controller error on \Device\Scsi\adpu3201" https://www.experts-exchange.com/questions/23209582/CAN'T-FIX-the-Event-ID-11-The-driver-detected-a-controller-error-in-device-scsi-adpu3201.html We're a friendly computing community, bustling with knowledgeable members to help solve your tech questions.

After that, I reinstalled the drivers as asked by the OS and after a reboot got again... The following error messages > are displayed in the event viewer repeatedly. > > ----------------------------------------------------------- > 1. My client purchased it off of E-Bay, so I would have to ask them for the link to make sure that it is LVD. Also, the terminator is an active LVD terminator (and it lights up properly when I turn the device on).I'm sorry, but I forgot to mention that the tape drive is the

My exchange servers hangs and M: become inaccessible. Have IBM check into the Parity Error at least. That happened BEFORE I fixed the speed problem, so at that time I really did think that the cable was connected properly.What a mess it was...Isn't USB 2.0 capable of 480 John Guest Hi In our dell server we get error 11 in system log.

I have backup problems since December 07. news About Advertising Privacy Terms Help Sitemap × Join millions of IT pros like you Log in to Spiceworks Reset community password Agree to Terms of Service Connect with Or Sign up The problem was an incompatibility problem between IBM ServeRaid agent running and Computer Associates ArcServe. Event Type: Error Event Source: adpu320 Event Category: None Event ID: 11 Date: 2008-03-02 Time: 10:33:41 User: N/A Computer: XXXX Description: The driver detected a controller error on \Device\Scsi\adpu3201.

They will come here this weekend and change: -SCSI cable -RAM memory -Motherboard I will let you know if that solved my prolem. iMac just got some real competition... [Apple] by HiVolt319. If you get this message frequently over a short period of time, it could indicate that the device or system is malfunctioning. http://linuxprofilm.com/the-driver/the-driver-detected-a-controller-error-on-device-scsi-sym-u31.html Possible fake Xfinity secure wifi detected [ComcastXFINITY] by anon324.

The event is given below at the end. Sign Up Now! For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

New Site Font [OpenForum] by Madness© DSLReports · Est.1999feedback · terms · Mobile mode

Skip to ContentSkip to FooterSolutions Transform to a Hybrid Infrastructure Protect Your Digital Enterprise Empower the Data-Driven

Is there a way to test a PCI-X slot with a diagnostic tool? 0 LVL 28 Overall: Level 28 Storage Software 28 Storage 12 Server Hardware 5 Message Expert Comment The scsi card in question has IBM Ultrium tape drive attached > > to it for backup with veritas 9.12. I plugged the terminator in, powered on the drive and the server, used the SCSI Select utility to reset the card defaults, and then change the speed to 80 MBp/s, and I believe the event log entry you pasted shows the data in bytes.

We replaced the tape drive, scsi card > and connectors but the error is still coming in the system log. Hello and welcome to PC Review. The scsi card is a new adaptec ultra 320, pci-x. http://linuxprofilm.com/the-driver/the-driver-detected-a-controller-error-on-device-scsi-symmpi1.html The Driver Detected a controller error on > \device\scsi\adpu160mb > > 3.

Add link Text to display: Where should this link go? I assume you mean a VHDCI/HD68 cable...In that case, make sure you're not using all 3 connectors of Channel A. That because the bus won't go into LVD mode if there's an SE device on the bus.Many devices have a jumper or switch that you an use to force SE mode, I know that the card supports up to 32 devices, but the client only needs to use one device.Also, I forgot to mention that the tape drive was not recognized at

Firmware, software, bus slot, O/S, time of day, flying pigs.... i didn't keep track of what "critical update" or "service pack" was installed and what order they were installed to help track down any bug in MS Updates.