Home > The Error > The Error Was Badatom Invalid Atom Parameter

The Error Was Badatom Invalid Atom Parameter

log-in about faq questionstagsusersbadgesunanswered ask a question questions tags users I get an ".X Error of failed request: BadAtom (invalid Atom parameter)" executing InstallBuilder. Replacing X with Y works for me. Join Date Nov 2007 Beans 52 SOLVED: Can't Permanently Disable Touchpad Tapping I've seen this pop up in the forums repeatedly with no real resolution. Do you want to help us debug the posting issues ? < is the place to report it, thanks ! have a peek at these guys

Command line version of a InstallBuilder splash image when loading the application (not installer) Add deployment target for Mac OS X installer How To Integrate Bitrock InstallBuilder with Eclipse how to Toolbox.com is not affiliated with or endorsed by any company listed at this site. to test for relevance? mcmonkey4eva commented Jul 28, 2016 Update: This is rather annoying. navigate to these guys

Adv Reply July 9th, 2009 #3 Blue Wolf View Profile View Forum Posts Private Message First Cup of Ubuntu Join Date Jan 2008 Beans 8 Re: Terminal Services Client won't The next day when I booted up and tried to start it, I got the above result.I am running LXDE on a IBM Lenovo Thinkcentre.Thanks for your help Logged i14 PCLinuxOS low res output etc etc.

Bar to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be. I do have a second monitor now, but didn't when this bug was first filed. The browser dies with a message as above. I'm getting the following error message from terminal:"An X error occurred.

However, I'm so glad you liked my thread and found it helpful. User contributions on this site are licensed under the Creative Commons Attribution Share Alike 4.0 International License. I have to uncheck, then recheck the button to actually disable tapping. https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=97090 Here is the error: [ [email protected] ~]$ ssh -X [email protected] /var/Sun/mps/startconsole Password: X Error of failed request: BadAtom (invalid Atom parameter) Major opcode of failed request: 20 (X_GetProperty) Atom id in

SunOS 5.8 Generic_108528-12 sun4u sparc SUNW,UltraSPARC-IIi-Engine Mozilla/5.0 (X11; U; SunOS sun4u; en-US; rv:0.9.7) Gecko/20011221, build 2001122204 X server: 11r6 OpenWindows: 6.4.1 glib & gtk+ v1.2.10 I have been experiencing occasional crashes Like, source code? You signed out in another tab or window. If you mean the error codes: all in the opening post.

It's probably some wierd API usage by OpenTK behind the scenes, probably triggered by the specific setup or execution order in your project. (It's likely an OpenTK issue that so far http://unix.ittoolbox.com/groups/technical-functional/unixadmin-l/solaris-10-and-ssh-x-error-of-failed-request-badatom-invalid-atom-parameter-3127851 this does not produce a stacktrace though. Don't forget to bookmark it. the project config files somehow?

Results 1 to 4 of 4 Thread: Terminal Services Client won't connect Thread Tools Show Printable Version Subscribe to this Thread… Display Linear Mode Switch to Hybrid Mode Switch to Threaded http://linuxprofilm.com/the-error/the-error-occurred-while-applying-a-parameter-map-inlineparametermap.html https://dl.dropboxusercontent.com/u/54130586/v4.zip OpenTK member varon commented Jul 28, 2016 @mcmonkey4eva Thanks! Already have an account? I tend to use it with a Mailnews window and several browser windows open, overlaying each other.

You signed in with another tab or window. When I start it, my screen blanks for a very brief moment and that is all that happens.I have completely uninstalled, installed, rebooted. If you can't reproduce it with a minimal example, do you think you could post a stack trace? http://linuxprofilm.com/the-error/the-error-was-badwindow-invalid-window-parameter.html Make sure you have: ForwardX11Trusted yes in ~/.ssh/config and /etc/ssh_config link answered 05 Sep '11, 07:36 Jake ♦♦ 781●222●226●235 accept rate: 98% Your answer toggle preview community wiki Follow this questionBy

Subscribing... Member Posts: 343 Re: Kodi Will Not Start « Reply #8 on: October 10, 2015, 05:26:23 AM » Kodi runs well, on all my 10 - 12 years IBM Lenovo boxes I can RDP into other machines on the network fine.

I'm keeping it up to date and adding many stuff daily.

The time now is 02:08 PM. Comment 11 Bob Atkins 2002-01-11 01:18:38 PST After reading the additional comments I believe this bug should be left open. Please reopen if you can still reproduce this. I can also RDP into the server thats having this issue from windows fine.

I reduced my code to a single file that replicated it. I still don't understand how one X11 program can be caused to crash by another. Do you receive this error on the old NuGet package? news The message repeats 16 times and the Gpointing Device Settings opens, when issuing the command.

Logged "Posterity - a paultry form of eternity" L. Mark as duplicate Convert to a question Link a related branch Link to CVE You are not directly subscribed to this bug's notifications. Solve problems - It's Free Create your account in seconds E-mail address is taken If this is your account,sign in here Email address Username Between 5 and 30 characters. After not starting for at least 40+ times in a row - as soon as I trussed it it started successfully and is now running...

Reload to refresh your session. here's full and short replication files if you want to boot up Ubuntu 16.04 and see if you can get it happening on your own machine(s), or just look through the basic HTML tags are also supported learn more about Markdown This site is a community support forum for BitRock InstallBuilder. Ubuntu Logo, Ubuntu and Canonical Canonical Ltd.

It should really help having an example to work from. Sign up for free to join this conversation on GitHub. Join this group Popular White Paper On This Topic Storage Servers Network-attached Storage (NAS) Comparison Guide 2Replies Best Answer 0 Mark this reply as the best answer?(Choose carefully, this can't be Any other background info which someone might find interesting or helpful: I'm running Mozilla 1.0 binary download (build ID: 2002061103), Solaris 8, CDE. Also, I'm using a Toshiba Portege R100, in case this is helpful as well.

Logged i14 PCLinuxOS Tester Super Villain Posts: 23937 MLUs Forever! Also do google that error I did, all I can decipher is that it's some obscure X11 feature that I assume OpenTK uses somewhere. CohenKernel: 4.8.4-pclos1 x86_64 (64 bit); Desktop: KDE 4.14.18; Mobo: ASUSTeK P8Z68-V PRO v: Rev 1.0.1; CPU: Quad core Intel Core i7-3770S (-MCP-) cache: 8 MB; Memory: 8 GB; CPU Speed max: