Home > There Is > There Is No Existing Connection Win32 Error = 1265

There Is No Existing Connection Win32 Error = 1265

I have looked up some > documentation and couldn't find anything related to this error. > > I just noticed that the clients in the site boundary of > do Check if the path work or not. SMS_LAN_SENDER 6/25/2009 4:22:37 PM 904 (0x0388) Attempt to connect failed. SMS_LAN_SENDER 2006-03-01 13:12:17 3092 (0x0C14) Waiting for new/rescheduled send requests, Maximum Sleep Time = 60 minutes SMS_LAN_SENDER 2006-03-01 13:12:17 3092 (0x0C14) Sending completed [C:\SMS\inboxes\schedule.box\tosend\000003D4.Psw] SMS_LAN_SENDER 2006-03-01 13:12:18 5408 (0x1520) Attempt to More about the author

You may follow the steps below to check the connection: 1. When I opened up Windows Explorer and tried browsing to the \\\SMS_SITE share, it worked out just fine. Notify me of new posts by email. Cannot connect to server SVR-CM02.OptimusPrime.ltd at remote site S06, won't try send requests going to site S06 for an hour or until there are no active send requests. https://social.technet.microsoft.com/Forums/systemcenter/en-US/209fa0f5-3978-4dd9-a874-3b8b90f523cd/there-is-no-existing-connection-win32-error-1265?forum=configmgrgeneral

Since you can successfully connect to "\\MYSECONDSERVER.mysecond.site.local\SMS_SITE" and new packages can go out to DP, I believe that there is nothing wrong with the DP now. SMS_LAN_SENDER 5/3/2011 7:22:54 PM 8876 (0x22AC) Operation is retryable. SMS_LAN_SENDER 5/3/2011 7:22:54 PM 8876 (0x22AC) Sleeping for 1 minutes before retrying SMS_LAN_SENDER 5/3/2011 7:22:54 PM 8876 (0x22AC) There is no existing connection, Win32 error = 1265 SMS_LAN_SENDER 5/3/2011 7:22:54 PM SMS_LAN_SENDER 6/25/2009 4:22:37 PM 904 (0x0388) Could not establish connection.

I added the Primary site computer account explicitly with Full Permissions for troubleshooting purposes. SMS_LAN_SENDER 6/25/2009 4:22:52 PM 3188 (0x0C74) No site-specific sending capacity, so returning send request to the pool. OK Central site not communicating with secondary site Started by cmndodhruv , Jan 29 2011 03:00 PM Please log in to reply No replies to this topic #1 cmndodhruv cmndodhruv Newbie Icon Legend and Permission New Messages No New Messages Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages Read Message Post New

basic features: (repairs system freezing and rebooting issues , start-up customization , browser helper object management , program removal management , live updates , windows structure repair.) Recommended Solution Links: (1) If you need to delete a post, please follow the tutorial on the contact page on this link or use the yellow icon ASK TO REMOVE THIS POST in the bottom System Center TechCenter   Sign in United States (English) Brasil (Português)Česká republika (Čeština)Deutschland (Deutsch)España (Español)France (Français)Indonesia (Bahasa)Italia (Italiano)România (Română)Türkiye (Türkçe)Россия (Русский)ישראל (עברית)المملكة العربية السعودية (العربية)ไทย (ไทย)대한민국 (한국어)中华人民共和国 (中文)台灣 (中文)日本 (日本語)  Home2012Previous click site Check if the path work or not.

But why would it work after a restart of the SMS_Executive service, and then suddenly stop working? Showing recent items. ID: 20M6RBTP, Dest Site: REC SMS_LAN_SENDER 6/25/2009 4:22:42 PM 3188 (0x0C74) We have 3 active connections SMS_LAN_SENDER 6/25/2009 4:22:42 PM 3188 (0x0C74) Checking for site-specific sending capacity. I've another child site in another child domain - domain C, which is working perfectly as per sender log & everything.

Any help is appriciated. http://www.myitforum.com/forums/SMS_LAN_SENDER-problems-m114725.aspx Over 25 plugins to make your life easier Forum Themes: Classic Mobile Original Welcome ! Compatibility: Windows 7, 8, Vista, XP Download Size: 6MB Requirements: 300 MHz Processor, 256 MB Ram, 22 MB HDD Limitations: This download is a free evaluation version. Click "Start">"Run" 2.

Cannot connect to server at remote site , won't try send requests going to site   for an hour or until there are no active send requests.
Could not http://linuxprofilm.com/there-is/there-is-no-existing-connection-win32-error-1909.html Unfortunately to no success.  For shits and giggles I decided to add my user admin account to the sender to see if that makes a difference, and what do you know No account is specified to create address that means we are using default Computer account. SMS_LAN_SENDER Thx, Harry Tuesday, May 03, 2011 6:28 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote It was customer's fault who typed wrong credentials for creating the addresses

No, it would after a random time stop to work again, and the same error appeared. attatching a bit of my sender.log. Verify that you can move large amounts of data across the network. click site Click here to get your free copy of Network Administrator.

input \\MYSECONDSERVER.mysecond.site.local\SMS_SITE, click "ok" 3. No further replies will be accepted. SMS_LAN_SENDER 6/25/2009 4:22:42 PM 3188 (0x0C74) Abandoning send request because no site specific sending capacity.

ID: 13MD9CTS, Dest Site: PS2 18/04/2010 3:05:07 PM 5468 (0x155C) We have 4 active connections 18/04/2010 3:05:07 PM 5468 (0x155C) Checking for site-specific sending capacity.

Click here follow the steps to fix There Is No Existing Connection Win32 Error = 1265 and related errors. SMS_LAN_SENDER 01/03/12 2:35:11 PM 11400 (0x2C88) There is no existing connection, Win32 error = 5 SMS_LAN_SENDER 01/03/12 2:35:12 PM 11184 (0x2BB0) One thing I noticed was that nothing was showing up SMS_LAN_SENDER 2006-03-01 13:12:13 5408 (0x1520) Cannot connect to server MYSECONDSERVER.mysecond.site.local at remote site SLO, won't try send requests going to site SLO for an hour or until there are no active That is way I like to use them, I have never had any issues using system accounts,  That is until I got an issue, with senders to secondary sites.

But in the sender.log file on the primary site, there is an error > message... > > Waiting for new/rescheduled send requests, Maximum Sleep Time = 60 minutes > FQDN for Some of my packages won't copy out to the DPs,

Then i check the sender.log i get error 5 (Access Denied), But just some seconds later in the log i sends Both servers are administrators on each other. http://linuxprofilm.com/there-is/there-is-no-existing-connection-win32-error-112.html We are still having issues with secondary site communication but atleast it started moving.

AREAS contact Us Six Random Posts: Copyright © 2006-2016 SmartyDevil.com Dies Mies Jeschet Boenedoesef Douvema Enitemaus Jump to content Sign In Create Account Search Advanced Search section: This topic Forums Used 1 out of 3. SMS_LAN_SENDER 6/25/2009 4:22:42 PM 3188 (0x0C74) Reset the send request to a pending state. However if I try to access \\problemserver.domain1.pvt\SMS_Site or even \\problemserver.domain1.pvt I get "No network provider accepted the given path".Will appreciate your expertise in getting to the bottom of this.Thanks!

For those old packages that did not successfully go out to DP, I suggest you remove, then re-distribute them to check if everything is ok now. ID: 20M6RBTP, Dest Site: REC SMS_LAN_SENDER 6/25/2009 4:22:52 PM 3188 (0x0C74) We have 3 active connections SMS_LAN_SENDER 6/25/2009 4:22:52 PM 3188 (0x0C74) Checking for site-specific sending capacity. But as a pleasant surprise, for that specific Secondary site with the re-configured WAN accelerator, it had after 2 days still not stopped working. Username Forum Password I've forgotten my password Remember me This is not recommended for shared computers Sign in anonymously Don't add me to the active users list Privacy Policy

SMS_LAN_SENDER 6/25/2009 4:22:42 PM 3188 (0x0C74) No (more) send requests found to process. When I looked in the sender.log I found the following:
There is no existing connection, Win32 error = 53
There is no existing connection, Win32 error = 53
Error Dilemma here is that the IP/netbuios/FQDN resolution is correct both ways & ports are opened both ways confirmed via telnet. This is common error code format used by windows and other windows compatible software and driver vendors.

I am not getting idea, how to resolve this issue out... SMS_LAN_SENDER 2006-03-01 13:12:13 5408 (0x1520) Error is considered fatal. Follow-Ups: RE: Error in sender.log From: helpwanted References: Error in sender.log From: helpwanted Prev by Date: Re: Urgent,sorry!!