Home > There Is > There Is No Existing Connection Win32 Error = 5 Sender.log

There Is No Existing Connection Win32 Error = 5 Sender.log

SMS_LAN_SENDER 1/7/2008 4:22:38 PM 2776 (0x0AD8)Checking for sending capacity. SMS_LAN_SENDER 2006-03-01 13:12:13 5408 (0x1520) ===================================================== From those lines, we noticed that error 53 occurred before error 5. When I install a SCCM I never use any service accounts, I prefer to use the system account of the SCCM server instead of Service account as they rarely changes their Is there is any place else in SCCM where this needs to be modified for changes to effective ? More about the author

You will only get an "access denied" error if the primary reached the secondary at all - otherwise it would have been something like error 53 (network path not found). SMS_LAN_SENDER 2006-03-01 13:12:17 3092 (0x0C14) No (more) send requests found to process. This was found using NTDSUtil Ntdsutil Group Membership Evaluation Run domain.net Server-FB$ Reduce the number group to less than 1024, Reboot central and Primary site servers. attatching a bit of my sender.log.

Friday, July 08, 2011 5:59 PM Reply | Quote Answers 0 Sign in to vote Deleted and readded the sender that seems to have resolved the issue Marked as answer by SMS_LAN_SENDER1/7/2008 4:22:37 PM 2776 (0x0AD8)Error is considered fatal. User's SID is S-1-5-21-2584463884-229669636-4187869474-206294 If this is the Administrator account, logging on in safe mode will enable Administrator to log on by automatically restricting group memberships. Automate.Post by VanCan not sync our Chicago's office DP for about a week now.

on the sms server at the top, i have lots of .pck in the SMS_Site that are 1-3 months old.. /Jonas "Kenxl Zou (MSFT)" skrev i meddelandet news:[email protected]… V-haozou 2008-03-23 Hope this helps. Click "Start">"Run" 2. Cannot connect to server at remote site , won't try send requests going to site   for an hour or until there are no active send requests.
Could not

SMS_LAN_SENDER 2006-03-01 13:12:17 3092 (0x0C14) No (more) send requests found to process. While testing in the lab, I found that ConfigMgr 2012 was quite happy to kick off the process, but the Secondary site never gets uninstalled. SMS Security Users/Group still look good.Communication is good, can ping DNS name, map drives, connect to shares. http://www.industrialarcservices.com.au/2012/03/05/sender-issue/ Both servers are in same AD domain.

Sincerely, Kenxl Zou Microsoft Online Partner Support Get Secure! - www.microsoft.com/security ===================================================== When responding to posts, please "Reply to Group" via your newsreader so that others may learn and benefit from TALKING ABOUTcuisine culture fishing games medicine microsoft religion science want to remove a post? Okey, problem solved? Some of my packages won't copy out to the DPs,

Then i check the sender.log i get error 5 (Access Denied), But just some seconds later in the log i sends

SMS_LAN_SENDER 1/7/20084:22:38 PM 2776 (0x0AD8)Error is considered fatal. official site Every time I saw the problem, I tried to restart the SMS_Executive service on the Primary site. SMS_LAN_SENDER 1/7/20084:22:38 PM 9056 (0x2360)Connecting to S:\SMS\inboxes\schedule.box\outboxes\LAN. SMS_LAN_SENDER 1/7/2008 4:22:38 PM 2776 (0x0AD8)Checking for sending capacity.

SMS_LAN_SENDER 27/01/2015 12:11:01 PM 3708 (0x0E7C) Error lookup tells me that Win32 error = 5 is Access Denied. http://linuxprofilm.com/there-is/there-is-no-existing-connection-win32-error-1398.html SMS_LAN_SENDER 01/03/12 2:35:11 PM 11184 (0x2BB0) There is no existing connection, Win32 error = 5 SMS_LAN_SENDER 01/03/12 2:35:11 PM 11400 (0x2C88) Error during connection to \SVR-CM02.OptimusPrime.ltdSMS_SITE (5). This is a very unusual situation. SMS_LAN_SENDER 1/7/2008 4:22:37 PM 2776 (0x0AD8)We have 1 active connections SMS_LAN_SENDER 1/7/2008 4:22:38 PM 9056 (0x2360)Cannot connect to server CHSMS01.btlaw.com at remote site 060, won't trysend requests going to site 060

SMS_LAN_SENDER 01/03/12 2:35:11 PM 11400 (0x2C88) There is no existing connection, Win32 error = 5 SMS_LAN_SENDER 01/03/12 2:35:12 PM 11184 (0x2BB0) One thing I noticed was that nothing was showing up Please let me know if you have any other concerns, or need anything else. SMS_LAN_SENDER1/7/2008 4:22:43 PM 9056 (0x2360) Sherry Kissinger [MVP-SMS] 2008-01-08 04:29:01 UTC PermalinkRaw Message Well, error = 6 generally means access denied. http://linuxprofilm.com/there-is/there-is-no-existing-connection-win32-error-112.html SMS_LAN_SENDER 1/7/20084:22:38 PM 9056 (0x2360)Connecting to S:\SMS\inboxes\schedule.box\outboxes\LAN.

System Center TechCenter   Sign in United States (English) Brasil (Português)Česká republika (Čeština)Deutschland (Deutsch)España (Español)France (Français)Indonesia (Bahasa)Italia (Italiano)România (Română)Türkiye (Türkçe)Россия (Русский)ישראל (עברית)المملكة العربية السعودية (العربية)ไทย (ไทย)대한민국 (한국어)中华人民共和国 (中文)台灣 (中文)日本 (日本語)  Home2012Previous Used 2 out of 5. I have flushed the DNS cache on Primary Primary sender log shows Pirmary trying to communicate with old DNS suffix I removed and readded the sender address I have triple checked

So I started looking into the permissions on C:\Program Files\Microsoft Configuration Manager\inboxes\despooler.box\receive to double check everything was in order.

Make sure the secondary server is member of the local SMS groups on the primary server ---------- Please rate if this has helped you! Sincerely, Kenxl Zou Microsoft Online Partner Support Get Secure! - www.microsoft.com/security ===================================================== When responding to posts, please "Reply to Group" via your newsreader so that others may learn and benefit from Please keep us posted on your progress and let us know if you have any additional questions or concerns. I have checked sender log at Central Site and it is not communicating to any other Primary Tiers.

The issue raised it's head when we noticed that no distribution points where updating.  What made this strange was that everything was fine the day before. in the SMS_site folder the server have access but i have some .pck files left there that have been where a while :(.. From your post, my understanding on this issue is: You have found that some packages can not be copied out to the DPs. navigate to this website SMS_LAN_SENDER1/7/2008 4:22:38 PM 9056 (0x2360)No (more) send requests found to process.

Can you please advise to resolve above issues Thanks Server Engineer April 18th, 2010 1:51pm I would also check the number of groups that the central site server account is in Since you can successfully connect to "\\MYSECONDSERVER.mysecond.site.local\SMS_SITE" and new packages can go out to DP, I believe that there is nothing wrong with the DP now. Why does these .pck not been sent to the servers??.. No changes to theenvironment that I can pin down.

Happier sender.log: Trying the No. 1 address (out of 1) SMS_LAN_SENDER 27/01/2015 12:11:58 PM 5496 (0x1578)
FQDN for server SERVER is SERVER.local SMS_LAN_SENDER 27/01/2015 12:11:58 PM 5496 (0x1578)
Retrieved We are still having issues with secondary site communication but atleast it started moving. SMS_LAN_SENDER 4/15/2008 10:12:57 AM 6372 (0x18E4) Cannot connect to server SECONDARYSERVERNAME.corp.company.com at remote site MAD, won't try send requests going to site MAD for an hour or until there are no I have checked the following - SCCM console, under site properties - Secondary SCCM server has correct "fqdn" name New DNS suffix is added to DNS suffix list on Primary server.

Initially, everything looked good in hman.log on the ConfigMgr 2007 primary: Start deinstalling secondary site XXX SMS_HIERARCHY_MANAGER 27/01/2015 11:41:43 AM 920 (0x0398)
Created minijob (JobID = 0014F7AB) to deinstall secondary HesabımAramaHaritalarYouTubePlayHaberlerGmailDriveTakvimGoogle+ÇeviriFotoğraflarDaha fazlasıDokümanlarBloggerKişilerHangoutsGoogle'a ait daha da fazla uygulamaOturum açınGizli alanlarGrupları veya mesajları ara Mombu Posts Collection A collection of old and new Internet Posts Home/microsoft/Some of my packages will not roll out SMS_LAN_SENDER 1/7/2008 4:22:37 PM 2776 (0x0AD8)We have 1 active connections SMS_LAN_SENDER 1/7/2008 4:22:38 PM 9056 (0x2360)Cannot connect to server CHSMS01.btlaw.com at remote site 060, won't trysend requests going to site 060 No account is specified to create address that means we are using default Computer account.