Home > There Was > There Was An Error Opening The File Ctb

There Was An Error Opening The File Ctb

I have this control since only I have permission to change files from this driver and everyone else can only read it. > The weirdest thing is that the error starts Eric 0 Share this post Link to post Share on other sites 0rac1e 0 Members 0 49 posts LocationLuton, Bedfordshire, UK Posted August 26, 2009 Further to the above post, www.cadtzw.com Related CAD tips: Post Reply Tweet Forum Jump -- Select Forum -- -CAD Forum- AutoCAD Inventor Revit AutoCAD Civil 3D, Map 3ds Max, Maya CAD - general CAD Ask the community. More about the author

Bahasa Indonesia (Indonesian) Bahasa Melayu (Malay) Català (Catalan) Čeština (Czech) Dansk (Danish) Deutsch (German) English Español (Spanish) Français (French) Italiano (Italian) Latviešu valoda (Latvian) Lietuvių kalba (Lithuanian) Magyar (Hungarian) Nederlands (Dutch) However, even the administrator cannot move or access the file. Sign In Sign Up Browse Back Browse Forums Guidelines Staff Online Users Activity Back Activity All Activity Search {{offlineMessage}} Store Store home Devices Microsoft Surface PCs & tablets Xbox Virtual reality Visit the Forum FOLLOW AUTODESK Facebook Twitter YouTube LinkedIn All social media PRODUCTS 3D CAD software Construction software Drafting software Painting software Student downloads Design engineering Civil engineering PLM Character animation

How to post questions: register or login, go to the specific forum and click the NEW TOPIC button. leishusheng Members Profile Find Members Posts Visit Members Homepage Newbie Joined: 08.Sep.2009 Location: United States Status: Offline Points: 7 Posted: 08.Sep.2009 at 06:20 I'm having the same problem. errors and warnings found. Visit the Forum Contributed By Support Need Assistance?

Since we use layouts to arrange drawings, the production people set at the layout pagesetup a certain ctb file that is the one we use the most, even if unnecessary. where w:\ is the driver at the server when I organize all cad setting that the people here need to use as a standard and padrao-inter-a3.ctb is the certain ctb file The folloing message appear : r14pskit "the system cannot find the path specified" I think it is the basic STB and CTB files that are missing in the program file Download & Installation New: Get an Activation Code Mac OS X 10.11 Support Windows 10 Support Autodesk Online Store Help Software Downloads Serial Numbers & Product Keys Installation & Licensing Online

Thread Tools Show Printable Version Subscribe to this Thread… Display Linear Mode Switch to Hybrid Mode Switch to Threaded Mode 2012-09-25,12:41 PM #1 jesse732900 View Profile View Forum Posts Member Join Rebuilt or reserve PC3 files on same OS as they were originally created for (XP works here for both W2K and XP). Lately, there was no change in this file. Is there a setting that I am missing?

Causes: The plot styles do not exist The drawing may have been received from an outside source without the custom plot style referenced in the page setup The location of the If so, how. About us Careers Contact us Investor relations Trust center Newsroom Privacy/Cookies (Updated) | Legal Notices & Trademarks | Report Noncompliance | Site map | © 2016 Autodesk Inc. Thanks again.

The problem wouldn't be as bad if it didn't happen with every single command that we give it. http://www.cadforum.cz/forum_en/forum_posts.asp?TID=2038 I have looked for the folder on the H drive in the windows explorer, and I can see it. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. Try going to the server itself and accessing it, or getting the permissions changed.

Naddoo Members Profile Find Members Posts Visit Members Homepage Newbie Joined: 20.Jul.2009 Location: Pakistan Status: Offline Points: 9 Posted: 25.Jul.2009 at 22:16 Hi friend! my review here Thx very much for your answers, Moukmouk Kajito Members Profile Find Members Posts Senior Member Joined: 29.Oct.2008 Location: Ireland Status: Offline Points: 129 Posted: 25.May.2009 at 13:32 Hi, try the Erick Reply 0 Kudos *Mike Edmiston

Post 2 of 9 Share Report Re: Error opening .ctb file Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email I would just like a quick way of dealing with this issue....all suggestions welcome!! Rman Members Profile Find Members Posts Groupie Joined: 14.Nov.2007 Status: Offline Points: 45 Posted: 31.Dec.2009 at

Since we use layouts to arrange drawings, the production people set at the layout pagesetup a certain ctb file that is the one we use the most, even if unnecessary. The back-up copy opens normally, but any copies I make of this will not open. Does your print/publish log (command: '_VIEWPLOTDETAILS) say that the CTB was not found? click site I think ur ctb files has been deleted by some reason.

My solution.... Please see the Autodesk Creative Commons FAQ for more information. Reply 0 Kudos « Message Listing « Previous Topic Next Topic » Search This Board CommunityCategoryBoardArticlesUsers turn on suggestions Auto-suggest helps you

Sponsors Benefactors Advertising Terms of Service Privacy Policy Sitemap Contact

We didn't change anythingclient-side, although in the aftermath we have gone back through and made sure every computer is connecting in the same way with the same settings.Permissions have been checked, It doesn't seem to affect the drawings or when plotting, but this is starting to become a nuisance. All rights reserved Skip to main content English Deutsch English 日本語 Autodesk Knowledge Network {{$select.selected.display}} {{product.selected.display}} Search Submit × Support & LearningGetting StartedLearn & ExploreTroubleshootingSystem RequirementsDownloadsOperating System CompatibilityCustomer ServiceInstallation, Activation Its actually kind of annoying.

I've got the same issue.Thanks,JP Jason PorterASTI Civil Solutions Technical Advisorwww.asti.com Reply 0 Kudos alessandro Explorer 5 Posts

Post 5 of 9 Share Report Re: Error opening .ctb file Options It just randomly pops up. Our server is doing the same thing. navigate to this website Sign in here.

Another day it happens again and stops suddenly again. > > I can choose any other ctb file from the same folder and it works. > > I have already saved Create Account Sign In Help CommunityCategoryBoardArticlesUsers turn on suggestions Auto-suggest helps you quickly narrow down your search results by suggesting possible matches But when we publish multiple sheets (using the same named page setup) the plot styles seem to be ignored. I have already saved the ctb files in AutoCad 2002, I don´t know if there is a version for ctb files...

Register a new account Sign in Already have an account? Reproduction or copying of images is prohibited. The time now is 02:47 PM. About us Careers Contact us Investor relations Trust center Newsroom Privacy/Cookies (Updated) | Legal Notices & Trademarks | Report Noncompliance | Site map | © 2016 Autodesk Inc.

To start a new topic, choose an appropriate forum. Both of times that the pen problem occurred, there has been an error in our network. I tried to open it and it gave me a sharing violation, so we searched for somebody that had it open, but no dice. I have compared all of the plotter settings that i can think of and all of them are the same.

Ron Meicho caca wrote: > Hi, > > In the last days our office has presented an weird situation: We have all pen settings, ctb files, at the server and all We installed AutoCAD 2010 on a second users computer, we copyed all of the plot styles(.ctb) to the second computer.